fbpx

Магазин

Начало Дамски часовници Златист дамски часовник със каишка от плетена стомана Код: 236
Златист дамски часовник със каишка от плетена стомана Код: 236
 • Златист дамски часовник със каишка от плетена стомана Код: 236
 • Златист дамски часовник със каишка от плетена стомана Код: 236
 • Златист дамски часовник със каишка от плетена стомана Код: 236

  28,00лв.

  Категория: .

  Описание

  Златист дамски часовник със каишка от плетена стомана Код: 236

  Особености: Каишка от плетена златиста стомана; Здраво инкрустирани
  камъчета около циферблата; Подобен на седеф циферблат с диамантчета на
  часовете;
  Каишка: Плетена стомана
  Корпус: Стомана
  Водоустойчив: Не
  Широчина на каишка: 1.5см
  Диаметър на циферблат Циферблат: 3.0см; Корпус: 4см
  Дължина на каишка: 24см